9.7 C
Виена
събота, 5 октомври, 2024
spot_img
НачалоБългарияСеминар и ателие по семейни констелации с Иво Желев

Семинар и ателие по семейни констелации с Иво Желев

-- Реклама --

Семейните и другите видове констелации са едни от най-ефективните и вълнуващи съвременни терапевтични методи, чиито корени са далече назад в миналото на човешкия род. Те помагат на хората да подобрят не само връзките с партньора и другите членове на семейната система, но и да подобрят  като цяло качеството на живот .

Иво Желев е сертифициран констелатор и едно от безспорните му качества е умението му да трансформира огромното количество информация от сферата на семейните взаимоотношения и да я представи в изключително кратък и ясен синтез и едновремено с това да я онагледи с точните примери от живота на всяко семейство.

Това са нещата, които всеки ден са с нас, всеки ден са около нас – скритите модели на поведение, които ни управляват, а ние дори и не ги забелязваме.

Тяхната сила е докато са невидими. Време е да ги осветим и променим, за да работят в наша полза.

За кого са подходящи събитията

Ако ви е трудно с партньора, ако имате проблем на работното място, ако не се разбирате с някой от родителите си или и с двамата, ако си търсите партньор, а той все не идва, ако ви е трудно с детето, а то все не чува, ако сте готови да бъдете родител, а детето все още не идва…

Ако се разпознавате в тези проблеми, заповядайте на предстоящия Семинар по Семейни констелации на 13 юли във Виена и последващите го две практически Ателиета по Семейни констелации на 13 юли и на 14 юли.

За да направите най-доброто за себе си и да намерите решение на свой личен казус или проблем е необходимо да се свържете с Иво Желев предварително, за да организирате личния си процес на промяна.

Записване за участие

Семинар по Семейни констелации

събота 13 юли 2024
10.00ч. – 13.30ч.

Първото от двете събития – Семинара по Семейни констелации е подходящ за хора с и без опит с метода Семейни констелации, както и за хора, които биха искали да се запознаят с метода. След семинара, който желае, ще може да се включи в следващото събитие за деня, а имено Ателие по семейни констелации, в което ще може да наблюдава и/или лично да участва, ако пожелае в реални констелации.

Ателие по Семейни констелации

събота 13 юли 14.00ч. – 18.00ч.
неделя 14 юли 10.00ч. – 18.00ч.

Присъствието на едно ателие е изключително полезно за участниците. Всеки, който е участвал в констелация, независимо дали като клиент, или като представител, ще се промени в резултат на преживяването. В Ателието по семейни констелации, където ще се правят лични констелации, заявени предварително преди семинара.

Можете да вземете участие в ателието като участник или да работите по ваша лична тема. И в двата случая е необходимо да се запишете предварително.

тел: 00359 (0)897826528

имейл: zhelevivo@abv.bg

При поставяне на лична тема е необходимо да съберете значими факти от историята на вашето семейство и род.

За поставяне на лична констелация е необходимо да се запишете предварително преди обявеното ателие и да се срещнете с констелатора. Тази среща/консултация се заплаща отделно.

Необходима е предварителна подготовка за констелацията, за която ще получите повече информация при записване.

Цена за участие в Семинара по Семейни констелации – 80 евро.
Цена за участие в Ателието по Семейни констелации на 13 юли – 50 евро.
Цена за участие в Ателието по Семейни констелации на 14 юли – 80 евро.
Цена за поставяне на лична тема – 179 евро.
Цена за предварителна консултация – 60 евро.

За тези, които си поставят констелация – семинарът и присъствието на ателието в деня на поставяне на констелацията е безплатно.

Запазването на място става като се преведе съответната сума на следната сметка:

BIC – UNCRBGSF
BG32UNCR70001523678986
БОЯН МАГА ЕООД, BOYAN MAGA EOOD
като в основание посочите формата на вашето участие.

Повече подробности за семинара и ателието ще намерите ТУК.

КОГА: 1 юни 2024, събота, от 10.00 до 18.00 ч.
КЪДЕ: Otto-Preminger Str. 7/1/1, Виена 1030

Водещ: Иво Желев
сертифициран констелатор и водещ на семейни
и организационни констелации

Платено съобщение

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации