10.4 C
Виена
събота, 5 октомври, 2024
spot_img
НачалоAвстрияФилмът „Защото обичам лошото време“ гостува във Виена

Филмът „Защото обичам лошото време“ гостува във Виена

-- Реклама --

Филмът „Защото обичам лошото време“ е дебют на режисьорката Яна Лекарска в пълнометражното кино. В него е и първата главна роля на младата актриса Неда Спасова. Още с появата си лентата спечели Наградата на публиката в 28-я София Филм Фест.

Само няколко месеца след излизането си на големия екран „Защо обичам лошото време“ ще бъде показан и във Виена благодарение на Societas Bulgarica.

Защото обичам лошото време“ разказва историята на Ирина (Неда Спасова) и Борис (Владимир Михайлов), приятели, които не са се срещали от над 20 години, а сега случайно се озовават по едно и също време в малкото крайморско градче, където са прекарвали летата си заедно като деца. Любов, семейни тайни и немалко комедийни моменти се преплитат в тази нежна и романтична история, в края на която няма как да не заобичаме лошото време.

„Защото обичам лошото време“ е отличен с номинации за „Най-добър филм“, „Най-добър сценарий“, „Най-добра мъжка роля“ на Владимир Михайлов, „Най-добра женска роля“ на Неда Спасова и „Най-добър дебют“ на ежегодните награди на Съюза на българските филмови дейци „Васил Гендов“. Филмът спечели и наградата за дебют на тазгодишното издание на фестивала „Златна роза“.

Специални гости на прожекцията във Виена ще бъдат режисьорката Яна Лекарска и актрисата Неда Спасова, позната ни и от хитовите сериали „Братя“ и „Откраднат живот“.

КОГА: 19 октомври (събота) от 13.00 ч.

КЪДЕ: CineCenter, Fleischmarkt 6, 1010

Билети може да закупите предварително на сайта Societas Bulgarica ТУК.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации